Ակցիայի ավարտին մնացել է.

Ժամանակավոր կեցության թույլտվություն

№ հ/հ

Ծառայության անվանումը

Փաստաթղթերի անհրաժեշտ փաթեթը

Գինը

1.

Ժամանակավոր կեցության թույլտվություն (ինչ հիմունքով)

1. 4 սեւ-սպիտակ, ոչ փայլուն լուսանկարներ (3,5x4,5).
2. Միգրացիոն քարտի պատճենը.
3. Գործող գրանցման պատճենը
4. Նոտարի կողմից թարգմանված ծննդյան վկայականի պատճենը
5. Նոտարի կողմից թարգմանված անձնագրի պատճենը

15 000 ռուբ.

Բոլոր օտարերկրյա քաղաքացիներին, որոնք գալիս են ապրելու Մոսկվայում, Մոսկվայի մարզում եւ Ռուսաստանի այլ քաղաքներում, անհրաժեշտ է առաջին հերթին ձեւակերպել ժամանակավոր բնակության թույլտվություն: Տվյալ հատուկ նշումը կդառնա նրանց իրավունքների հաստատում ՌԴ տարածքում գտնվելու համար մինչեւ կեցության վկայականի պաշտոնական ստանալը: Այն դնում են քաղաքացու անձը հաստատող վկայականի մեջ, դրա համար Մոսկվայում բնակվելու համար կարեւոր է այդ փաստաթուղթը միշտ պահել իր մոտ:
Ինչպե՞ս ստանալ ժամանակավոր բնակության թույլտվություն ՌԴ-ում:
Առաջին քայլ է հանդիսանում գրել դիմում ժամանակավոր բնակության համար ԴՄԾ տարածքային մարմին ներկայացնելու համար: Այս ծառայությունը հասանելի է եւ օտարերկրյա քաղաքացիներին, եւ որեւէ քաղաքացիություն չունեցող անձանց: Բացի դիմումից, անհրաժեշտ է հավաքել փաստաթղթերի համալիր փաթեթ, այդ թվում՝ միգրացիոն քարտ, բժշկական տեղեկանքներ եւ այլն: Ստացված փաստաթղթի մեջ նշվում է օտարերկրացու մասին հիմնական տեղեկատվությունը. ազգանուն եւ անուն, սեռ, ծննդյան ամսաթիվը եւ ծննդավայրը, թույլտվության ստացման եւ տրման համարը եւ ամսաթիվը, դրա վավերականության տեւողությունը եւ տրման մարմնի անվանումը:
Որոշ նրբություններում շատ դժվար է գործել ինքնուրույն, դրա համար օգնության է գալիս «Ռեգիստրալկինը»! Մենք առաջարկում ենք հաճախորդներին իրենց հարցերի լուծման արագ եւ ճշգրիտ որոշում եւ օգնություն ժամանակավոր բնակության թույլտվություն ձեւակերպելու համար: Մասնագետների բարձրորակ որակավորումը թույլ է տալիս մի քանի րոպեի ընթացքում լուծել խնդիրներ, որոնք հաճախորդներից ինքնուրույն գործունեության դեպքում կխլեին մի քանի օր: Սա ամենաառաջին փուլն է ռուսական քաղաքացիություն ստանալու երկար ճանապարհին: Տվյալ թույլտվությամբ բնակվելով մեկ տարվա ընթացքում Ռուսաստանում, կարելի է սպասել ԺԿԹ հետագա հինգ տարվա ձեակերպմանը:


Անհրաժեշտ է նկատի ունենալ որոշ նրբություններ.
- Թույլտվությունները կարող են տրամադրվել 3 տարով:
- Իդեալում, ընթացիկ անձնագրի վավերականության ժամկետը պետք է տեւի առնվազն եւս վեց ամիս ԺԿԹ ձեւակերպելուց հետո:
- Քաղաքացիների 18 տարին լրանալուց հետո ԺԿԹ ստացումը կատարվում է հայտարարված քվոտների շրջանակում:

Մեր մասին


ՄԵՐ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ
Կարծիքներ