Axıra qədər aksiyada qalıb:

Müvəqqəti yaşayış icazəsi

Xidmətin adı

Lazımi sənədlər paketi

Hazırlanmada kömək

Qiymət

1.

Müvəqqəti yaşayış icazəsi (əsasla)

  1. 4 ağ-qara, mat fotoşəkil (3,5x4,5 sm? ).
  2. Miqrasiya kartının surəti.
  3. Etibarlı qeydiyyatın surəti.
  4. Tərcümə edilmiş və notarius ilə təsdiq edilmiş doğum haqqında şəhadətnamənin surəti.
  5. Tərcümə edilmiş və notarius ilə təsdiq edilmiş pasportun surəti.
15 000 rubl

Moskva şəhərinə, Moskva vilayətinə və Rusiyanın başqa şəhərlərinə yaşayış məqsədilə gələn xarici vətəndaşlar, ilk növbədə, müvəqqəti yaşayış icazəsini almalıdırlar. Bu xüsusi qeyd onlarla rəsmi olaraq daimi yaşayış icazəsini aldıqlarınadək onların RF ərazisində olmalarına hüquqlarını təsdiq edir. Qeyd vətəndaşın şəxsiyyət vəsiqəsində  edilir, və buna görə , Moskva şəhərində yaşadıqda həmin sənədi hər zaman özünüzlə götürməlisiniz.

 RF ərazisində müvəqqəti yaşayış icazəsini necə almaq olar?

 İlk addım ərazi FMX orqanına vermək üçün müvvəqəti yaşayış icazəsinin alınmasına ərizənin tərtib edilməsidir. Həmin xidmət həm xarici vətəndaşlara, həm də vətəndaşlıqları olmayan şəxslərə göstərilir. Ərizədən başqa miqrasiya kartından, tibbi arayışlardan və başqa sənədlərdən ibarət kompleks sənədlər paketini toplamaq da lazımdır. Alınmış sənəddə xarici vətəndaş haqqında bütün əsas məlumatlar göstərilir: onun soyadı və adı, cinsi, doğulduğu tarix və yer, qərarın nömrəsi və qəbul edildiyi tarix, icazənin verilmə tarixi, onun etibarlı olduğu müddət və icazəni verən orqanın adı.

 Bəzi nüansları sərbəst olaraq anlamaq çətindir, buna görə “Registralkin” Sizə kömək etməyə tələsir! Biz müştərilərimizə onların məsələlərinin tez və dəqiq həll edilməsini və müvəqqəti yaşayış icazəsinin alınmasında köməyimizi təklif edirik. Mütəxəssislərimizin yüksək təcrübəsi köməyi ilə müştərilərimiz sərbəst fəaliyyət göstərdikləri halda onların bir neçə gününü alan məsələləri  biz bir neçə dəqiqə ərzində həll edirik. Bu Rusiya Federasiyasının vətəndaşlığının alınması yolunda ilk addımlardır. Həmin icazə ilə Rusiya Federasiyası ərazisində bir il müddətində yaşayaraq sonradan beş il müddətinə Daimi yaşayış icazəsinin alınmasını gözləmək olar.

 Bəzi nüansları nəzərə almaq lazımdır:

- İcazə 3 il müddətinə verilə bilər;

- İdeal olaraq etibarlı olan pasport müvəqqəti yaşayış icazəsi hazırlandıqdan sonra ən azı altı ay ərzində etibarlı olmalıdır;

- Vətəndaş 18 yaşına çatdıqda müvəqqəti yaşayış icazəsinin alınması elan edilmiş kvotalar həddində həyata keçirilir.

Haqqımızda


BİZİM XİDMƏTLƏR
Rəylər