Oferta specială expiră în:

Permis de muncă

Permis de muncă pentru cetățeni din străinătatea îndepărtată, colaboratori de înaltă calificare și studenți străini

Nr. serviciului Asistență la întocmire Ce documente trebuie prezentate Termenul de întocmire Prețul

1

Permis de muncă pentru studenți străini "gata la cheie", inclusiv viza de intrare în Federația Rusă pe o perioadă de 1 an

  1. Fotocopia pașaportului pentru străinătate.
  2. Fotocopia înregistrării.
  3. Fotocopia fișei de migrație.
  4. Fotografii colorate pe hârtie mată de dimensiuni 3*4 cm – 2 buc.
  5. Invitația de intrare.

3 săptămâni

41.900 rub.

2

Permis de muncă pentru colaboratori de înaltă calificare "gata la cheie", inclusiv viza de intrare în Federația Rusă pe o perioadă de 3 ani

  1. Fotocopia pașaportului pentru străinătate.
  2. Fotocopia înregistrării.
  3. Fotocopia fișei de migrație.
  4. Fotografii colorate pe hârtie mată de dimensiuni 3*4 cm – 2 buc.
  5. Invitația de intrare.

3 săptămâni 

44.900 rub.

3

Permis de muncă pentru colaboratori de înaltă calificare "gata la cheie", inclusiv viza de intrare în Federația Rusă pe o perioadă de 3 ani

  1. Fotocopia pașaportului pentru străinătate.
  2. Fotocopia înregistrării.
  3. Fotocopia fișei de migrație.
  4. Fotografii colorate pe hârtie mată de dimensiuni 3*4 cm – 2 buc.
  5. Invitația de intrare.

3 săptămâni

44.900 rub.

Particularitățile specialistului de înaltă calificare:

1) Întocmirea cotei pentru intrarea acestuia în țară nu se cere;

2) Acesta poate să-și invite întreaga familie să locuiască pe teritoriul țării;

3) Acesta se eliberează de luarea în evidență de migrație și la locul de ședere pentru o perioadă de 90 zile;

4) Acesta poate să lucreze timp de trei ani, apoi să-și prelungească în mod repetat permisul său de muncă;

5) După expirarea contractului, în termen de 30 zile, acesta poate să-și găsească un angajator nou;

6) Permisul de muncă al acestuia este valid simultan în câteva subiecte ale Federației Ruse etc.

 

Din data de 1 ianuarie 2014 au intrat în vigoare modificările introduse în legislația Federației Ruse, conform cărora, studenții străini pot să fie încadrați în muncă în perioada studiilor pe teritoriul Federației Ruse.

Începând cu anul 2014, a fost simplificată procedura de obținere a permisului de muncă pentru studenții străini care frecventează cursurile de zi din învățământul superior la instituțiile rusești (Legea federală a Federației Ruse din 23 iulie 2013 Nr. 203-FZ, or. Moscova, "Privind modificarea Legii federale "Privind statutul juridic al cetățenilor străini și al apatrizilor în Federația Rusă" și unor acte legislative ale Federației Ruse pentru crearea unor condiții favorabile pentru educația în Federația Rusă a cetățenilor străini și al apatrizilor", în vigoare din 1 ianuarie 2014).

Modificările legislației presupun stabilirea pachetului minim de documente pentru studentul-solicitant, considerarea rapidă a cererii acestuia și emiterea permisului fără a ține seama de cotele stabilite anual.

Totodată, cetățeanul străin va exercita activitatea de muncă pe teritoriul orașului (regiunii) unde se află instituția de învățământ superior în care acesta își face studiile, sau direct la Universitatea în care studentul își face studiile.

Permisul de muncă se eliberează pentru perioada contractului de muncă încheiat, dar nu mai mult de un an. Permisul se prelungește în cazul în care studentul își continuă studiile, și se anulează în cazul încheierii studiilor la instituția de învățământ superior. Legea, de asemenea, prevede, că cetățeanul străin deținător de viză ordinară de studii poate să lucreze fără întocmirea unor documente speciale.


Permisul de muncă este un document necesar cetățenilor străini, care asigură dreptul de exercitare a activității de muncă în orașul sau regiunea Moscova. Având acest document, aceștia pot să-și găsească loc de muncă conform specializației sale la o persoană particulară sau într-o organizație comercială. Unica condiție este aceea, că cetățenii străini trebuie să se afle în limitele regiunii specificate în permis. Documentul emis este valabil pe o perioadă de un an. După expirarea termenului de valabilitate al acestui document, cetățeanul străin va trece din nou procedura de obținere, inclusiv trecerea frontierei.

Obținerea permisului de muncă impune adunarea și prezentarea unui pachet complet de documente, care include actul de identitate, fișa de migrație, fotocopia înregistrării pentru perioada de 3 luni.

Despre noi


SERVICIILE NOASTRE
Opinii