До кінця акції залишилося:

Дозвіл на роботу

Дозвіл на роботу для громадян дальнього зарубіжжя, висококваліфікованих співпрацівників (ВКС) и зарубіжних студентів

№ послугиДопомога в оформленіЯкі документи необхідно надатиСтрок оформленняЦіна

1

Дозвіл на роботу для зарубіжних студентів "під ключ", включаючи дозвіл на в’їзд в РФ терміном на 1 рік

1. Копія закордонного паспорта.
2. Копія реєстрації.
3. Копія міграційної карти.
4. Кольорові матові фотографії формату 3*4 см – 2 шт.
5. Разом із запрошенням на в’їзд

3 тижні

41 900 руб.

2

Дозвіл на роботу для громадян дальнього зарубіжжя "під ключ", включаючи дозвіл на в’їзд в РФ терміном на 3 роки

1. Копія закордонного паспорта.
2. Копія реєстрації.
3. Копія міграційної карти.
4. Кольорові матові фотографії формату 3*4 см – 2 шт.
5. Разом із запрошенням на в’їзд

3 тижні 

44 900 руб.

3

Дозвіл на роботу для висококваліфікованих
спеціалістів (ВКС) "під ключ", включаючи дозвіл на в’їзд в РФ терміном на 3 роки

1. Копія закордонного паспорта.
2. Копія реєстрації.
3. Копія міграційної карти.
4. Кольорові матові фотографії формату 3*4 см – 2 шт.
5. Разом із запрошенням на в’їзд

3 тижні

44 900 руб.

Особливості висококваліфікованого спеціаліста:
1) Оформлення квоти для його приїзду на роботу не потребується;
2) Всю свою сім’ю він може запросити проживати на території країни;
3) Він звільнюється від постановки на облік міграції й облік за місцем свого перебування на 90 днів;
4) Він може працювати протягом трьох років, потім багаторазово продовжувати свій дозвіл на роботу;
5) По завершенню трудового контракту, протягом 30-ти днів він може знайти собі нового роботодавця;
6) Його дозвіл на роботу поширюється одночасно в декількох суб’єктах Російської Федерації та ін.


З 1 січня 2014 року набули чинності зміни в законодавстві РФ, згідно яких іноземні студенти можуть працювати у період навчання на території Російської Федерації.
Іноземним студентам, які денно навчаються в російських ВНЗ з 2014 року спрощується порядок отримання дозволу на роботу (Федеральний закон Російської Федерації від 23 липня 2013 р. № 203-ФЗ м. Москва "Про внесення змін у Федеральний закон "Про правове положення іноземних громадян у Російській Федерації" та окремі законодавчі акти Російської Федерації з метою створення додаткових сприятливих умов для навчання в Російській Федерації іноземних громадян й осіб без громадянства", набирає чинності 1 січня 2014 р.).

Зміни у законодавстві припускають встановлення мінімального пакету документів для заявника-студента, розгляд його заяви в прискореному порядку та видачу дозволу без обліку щорічно встановлюваних квот.

При цьому трудову діяльність іноземний громадянин повинен вести на території міста (області), де розташований вищій навчальний заклад, в якому він проходить навчання, чи безпосередньо в Університеті, де навчається студент.
Дозвіл на роботу видається на термін укладеного трудового договору, але не більш ніж на рік. Дозвіл продовжується, якщо студент продовжує навчатися, й анулюється у разі припинення навчання у ВНЗ. Закон також встановлює, що іноземець зі звичайною навчальною візою може працювати без оформлення спеціальних документів.


Дозвіл на роботу – необхідний для іноземних громадян документ, який надає право на здійснення робочої діяльності у Москві або Московській області. З його отриманням можна знайти роботу за вказаною спеціальністю у приватної особи чи у комерційній установі. Єдина умова – вони повинні знаходитися в рамках регіону, вказаного у дозволі. Виданий документ є дійсним протягом року. Після закінчення терміну дії іноземному громадянину належить повторно пройти процедуру отримання, в том ж числі здійснюючи перетин кордону.
Отримання дозволу на роботу потребує збору й надання повного пакету документації, до якого належать посвідчення особистості, міграційна картка, копія тримісячної реєстрації.

Про нас


НАШІ ПОСЛУГИ
Відгуки