До кінця акції залишилося:

Дозвіл на тимчасове проживання

№ п/п

Найменування послуги

Необхідний пакет документів

Ціна

1.

Дозвіл на тимчасове проживання (за підставою)

1. 4 чорно-білі, матові фотографії (3,5x4,5).
2. Копія міграційної карти.
3. Копія діючою реєстрації.
4. Копія нотаріально перекладеного свідоцтва про народження.
5. Копія нотаріально перекладеного паспорта.

15 000 руб

Усім приїжджим жити у Москві, Московській області, та інших містах Росії іноземним громадянам необхідно в першу чергу оформити дозвіл на тимчасове проживання. Ця спеціальна відмітка стане підтвердженням їхніх прав на перебування на території РФ до офіційного отримання посвідки на проживання. Її ставлять у посвідченні особистості громадянина, тому при проживанні у Москві важливо завжди тримати цей документ при собі.
Як отримати дозвіл на тимчасове проживання в РФ?
Першим кроком є написання заяви на тимчасове проживання для подавання в територіальний орган ФМС. Ця послуга доступна як іноземним громадянам, так й особам, які зовсім не мають будь-якого громадянства. Окрім безпосередньої заяви необхідно зібрати комплексний пакет документів, який включає в себе міграційну картку, медичні довідки та інші. В отриманому документі вказується основна інформація про іноземця: прізвище й ім’я, стать, дата й місце народження, номер й дата прийняття рішення й видачі дозволу, тривалість його дії та назва органу, що його видав.
У деяких нюансах дуже важко розібратися самостійно, тому на допомогу приходить «Регістралкін»! Ми пропонуємо клієнтам швидке й точне рішення їхніх питань та допомога в оформленні дозволу на тимчасове проживання. Висока кваліфікація спеціалістів дозволяє за декілька хвилин вирішувати проблеми, які у клієнтів при самостійній діяльності віднімали б декілька днів. Це найперший етап на довгому шляху отримання російського громадянства. Проживаючи за цим дозволом протягом року в Росії, можна розраховувати на подальше п’ятирічне оформлення ПНП (посвідка на проживання).


Необхідно відмітити деякі нюанси:
- Дозвіл можуть видавати на 3 роки;
- В ідеалі термін дії поточного паспорта повинен тривати ще не менш півроку, після оформлення ДТП (дозвіл на тимчасове проживання);
- Коли громадянин досяг 18 років отримання ДТП (дозвіл на тимчасове проживання) відбувається за межами заявлених квот.

Необходимо взять на заметку некоторые нюансы:

Про нас


НАШІ ПОСЛУГИ
Відгуки